PodGront

PodGront is een productiehuis voor innovatieve podcasts, dat momenteel nog volop in ontwikkeling is. Om te kunnen groeien hebben we informatie nodig, veel informatie. Er is weinig bekend over de Nederlandse podcastluisteraar en diens voorkeuren, en daar willen wij verandering in brengen. Daarom zoeken we testers! Podcastliefhebbers of vooralsnog onbekenden met het medium, die niet bang zijn om hun kritische mening te geven. We zijn op zoek naar algemene informatie over jou als luisteraar (wat voor podcasts luister je graag, hoe vaak doe je dit, hoe beluister je deze het liefst) maar ook naar je mening over onze producties en experimenten (bijvoorbeeld: wat vind je van de inhoud, structuur of vorm; komt het probeersel met interactiviteit of beeld goed uit de verf? Et cetera…)

We gebruiken deze informatie voornamelijk om onze eigen producties te verbeteren, maar publiceren de relevante resultaten ook in blogs op onze website (testers blijven daarin anoniem), zodat meer Nederlandse makers hier gebruik van kunnen maken. Wat we momenteel van je vragen:

  • Luister enkele keren per jaar naar een productie van PodGront die nog niet is gepubliceerd.
  • Geef je ongezouten mening door het invullen van een vragenlijst hierover.

Wat je van ons krijgt:

  • De mogelijkheid om onze nieuwste podcasts als eerste te horen én te beïnvloeden.
  • Als je wilt: een vermelding van je naam (en mening) in een podcast of op de site.
  • Een vrachtwagen vol positief karma!
Meld je aan via info@podgront.nl / vermeld in de mail je naam, mailadres, en hoe vaak per jaar we je iets toe mogen sturen.

 

Foto van Niels Brouwers – luisteravond in Zwolle

<p>Podcaster, onderzoeker en ondernemer. In die volgorde.</p>